Pro 4 osoby
Potřebujeme: 600 g zadního hovězího masa, 50 g anglické slaniny, 2 cibule, 3 stroužky česneku, sůl, pepř, 2 dl bílého vína.
Postup: Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a dáme ji do kastrolu osmahnout, pak přidáme na drobno nakrájenou cibuli, kterou orestujeme. Poté přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme, zalijeme bílým vínem a velmi zvolna dusíme pod pokličkou, až maso změkne. Podáváme s rýží a zeleninou.
Pro 4 osoby.
Potřebujeme: 1 hlávkový salát, 2 svazky ředkviček, 3 vejce, 1 cibule, 1 majolka, sůl, pepř, 1 rajče na ozdobení.
Postup: Ředkvičky nakrájíme na plátky, cibuli na kostičky. Vejce uvaříme, vychladíme, oloupeme a také drobně nakrájíme - a vše osolíme, opepříme a promícháme s majolkou. Směs pak nalijeme na natrhaný salát, který na talířích ozdobíme plátky rajčete.
| Seznam |Google| Atlas | Webzdarma | iDNES | iZITRA | IDOS | ICQ | Quick | Centrum | Yahoo | Eurotel | Webcams | Novinky | Cestiny | Martin |